Jordi Sebastià (Compromís): «Europa està segrestada i nosaltres volem posar-la al servei de les persones»

Posem un Baldoví a Europa

per  Juli Martínez Amorós- Militant de COMPROMÍS – les Valls del Vinalopó

El pròxim diumenge, serà la primera volta que els valencians i les valencianes puguem fer que un polític valencià i valencianista siga diputat al Parlament Europeu. Em referisc, és clar, a Jordi Sebastià, el candidat de Compromís i de Primavera Europea. I em referisc, també, i també és clar, al fet que serà el primer eurodiputat valencià que exercirà com a tal, és a dir, com a valencià, i no com a membre obedient i uniforme del PP o del PSOE.

Jordi Sebastià serà, per tant, si tu ho vols, el primer diputat europeu que defendrà, en nom nostre, la importància que té per a la nostra economia la construcció del corredor mediterrani; explicarà qui i en quins desficacis s’ha gastat els diners dels fons europeus que ens corresponien als valencians; lluitarà per evitar que instal·len una incineradora a Xixona, contra el fracking a les comarques de Castelló i el magatzem submarí de gas natural de la plataforma Castor o s’oposarà a les prospeccions petrolíferes en el nostre litoral; apostarà decididament per l’economia verda i del bé comú, i pels llocs de treball que generarà a tot Europa; i recolzarà el paper de l’administració pública com a motor de l’economia, un motor que crea ocupació i, alhora, millora la prestació dels nostres serveis bàsics.

Igual que fa Joan Baldoví a Madrid, Jordi Sebastià es farà sentir a Brussel·les per a dir que els valencians estem infrafinançats i que ni PP ni PSOE volen posar-hi remei. I per a explicar que, per culpa d’eixa injustícia, patim molt més dolorosament la crisi econòmica, amb un atur desbordat, un fracàs escolar de rècord, uns nivells de pobresa infantil completament il·lògics i un èxode de jóvens que ens dessagna com a societat.

Compromís vol lluitar per canviar tot això. I vol ser la veu que, fins ara, no hem tingut els valencians i que ens defendrà allà on toque. Tant fa que sigues home o dona; jove o major; estudiant o aturat; treballador o autònom; funcionari o empresari; valencianoparlant, castellanoparlant o parlant de qualsevol altra llengua. Només hi ha un grup social que no cap en Compromís: els corruptes. Si no eres d’eixos, i si encara dubtes a qui votar este diumenge, et demanem que ens tingues en compte i que, si ho consideres, ens ajudes a posar un Baldoví a Europa i que votes per Jordi Sebastià, per Compromís i per la Primavera Europea.

One thought on “Jordi Sebastià (Compromís): «Europa està segrestada i nosaltres volem posar-la al servei de les persones»”

  1. estig sentin parlar a jordi sebastia diputad per conpromis i tot lo que diu es veritat aixo es un politit no lo que tenim huy en dia se que no guayaram mol vots pero tenem la meua comfiança per la meua part pero tambe se que la gent del carrer estin fis els collons de la derecha que nos gobernen , la culpa la te el desaparegut ucd, el partit de suarez que lo diçarem que fasem lo que li donarem la gana , jo me decantarie amb aprtits que se compromesa amb la ciutatadia a peu del carrer , parle de tu a tu a la gent , i debatra les uestions que realment li preocupe a la ciutatania i que fiquen soluccions reial ja pero de veritat jo com el propi gover machiste, corrupte, mentiros , volem camvis reial ja sobre tot de una democracia reial no fiticia com tenim hui en dia volem un camvi de politica ja pero ja no hi¡uy o dema si no ara o mai , senyor sebastia estig a voste el seu partit, amb ribo , una tal palau o algo aixina be ja me tim de encomiador fis un atre dia visca el antig regne de valencia, visca el poble valençia, i visca la esquerra i les que defem el poble Valençia, i atre municipis de pais valencia gracies i bon vent i barca nova.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *