Curs de valencià Grau Mitjà


El Consell de la Joventut de Petrer posa de nou en marxa els cursos de preparació al Grau Mitjà de la JQCV. Aquests es duran a terme a partir del 8 de febrer fins el 13 de juny de 2012 i constaran de 60 hores a 60 euros, per a les quals s’ofereixen diversos horaris de vesprada i la possibilitat d’implantar-ne algun de matí segons la demanda registrada.
Els cursos es desenvoluparan en l’aula polivalent de la Regidoria d’Educació, de manera que a les activitats didàctiques i explicacions es puga incloure l’aprenentatge amb eines multimèdia que s’hi troben disponibles. Així mateix, i com en edicions anteriors, aquest curs serà fàcilment seguible per aquelles persones que no puguen assistir a totes les sessions, ja que es posaran a disposició dels alumnes materials i activitats en línia.
La inscripció es fa mitjançant la web del Consell, www.cjpetrer.org, on també es troba la resta d’informació. Com a novetat, enguany el preu del curs es reduirà per a aquells interessats que siguen membres d’associacions inscrites en el Consell de la Joventut de Petrer.
Comparte esta noticia
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>