Curs de valencià Grau Mitjà


El Consell de la Joventut de Petrer posa de nou en marxa els cursos de preparació al Grau Mitjà de la JQCV. Aquests es duran a terme a partir del 8 de febrer fins el 13 de juny de 2012 i constaran de 60 hores a 60 euros, per a les quals s’ofereixen diversos horaris de vesprada i la possibilitat d’implantar-ne algun de matí segons la demanda registrada.
Els cursos es desenvoluparan en l’aula polivalent de la Regidoria d’Educació, de manera que a les activitats didàctiques i explicacions es puga incloure l’aprenentatge amb eines multimèdia que s’hi troben disponibles. Així mateix, i com en edicions anteriors, aquest curs serà fàcilment seguible per aquelles persones que no puguen assistir a totes les sessions, ja que es posaran a disposició dels alumnes materials i activitats en línia.
La inscripció es fa mitjançant la web del Consell, www.cjpetrer.org, on també es troba la resta d’informació. Com a novetat, enguany el preu del curs es reduirà per a aquells interessats que siguen membres d’associacions inscrites en el Consell de la Joventut de Petrer.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *