Una vetllada musical i poètica a l’Universitat d’Alacant

valencianovalenciano

El divendres 21 de febrer, a les 20:15 hores en la sala Rafael Altamira, es realitzarà el recital «Cloc! i altres sons» al cicle Divendres a la Seu de la Universitat d’Alacant. La entrada es lliure, però estarà limitada a la capacitat de la sala. Aquest serà el primer recital seu al País Valencià.

Cloc! i altres sons

És un espectacle que combina diversos llenguatges artístics com la poesia, la música i el cant. L’espectacle es basa en la poesia d’August Bover -amb textos que van des del joc lingüístic fins al lirisme- i en la música i el cant de, la violoncel·lista i soprano, Eulàlia Ara.

La primera part explora aspectes lúdics de la llengua catalana, en la línia de la poesia de traves -que a França popularitzà l’històric group «Oulipo»-, amb poemes extrets del llibre Cloc!. La segona part és dedicada al llibre de Terres de llicorella. Imatges del Priorat, un homenatge a la pagesia -escrit en la forma epigramàtica japonesa de la tanka- que mostra el pas de las estacions en l’esmentada comarca; inclou el cicle de cançons Terres de llicorella, musicades per Manuel García Morante.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *