Conferencia “Descobreix una obra. Art en Valor” a l’església del Pilar i la capella de Sant Josep

Seguint amb les activitats per a la recuperació del convent, l’Associació Xinosa de Monòver ha organitzat, juntament amb l’Espai Enric Valor, l’Institut Juan Gil-Albert i la Diputació d’Alacant, la conferència del cicle «Descobreix una obra. Art en Valor» que tots els  segons dimecres del mes se celebra en un punt de la nostra província, amb un gran èxit de públic.
Així, reprenent el testimoni d’Eduard Mira, que s’encarregà  de «posar en Valor» el retaule de la Mare de Déu de l’Esperança, de l’església de Pego, el passat 10 de setembre i, continuant amb l’art religiós valencià de l’edat mitjana i l’edat moderna,  l’arquitecte monover,  Alejandro Carrión ens mostrarà el «valor» de l’Església del Pilar i de la Capella de Sant Josep, que integren el conjunt del convent dels Caputxins. La conferència tindrà lloc a les 8’30 h. del proper dimecres 8 d’octubre, a l’església del convent i se suma a la resta d’actes de sensibilització sobre aquest monument que està portant a terme l’Associació Xinosa.

L’Espai Enric Valor, l’Institut Juan Gil-Albert i la Diputació d’Alacant s’uneixen, així, a la llista de col·laboradors de l’Associació Xinosa en la defensa d’aquest monument monover de la qual ja formaven part el Centre d’Estudis Locals del Vinalopó i el músic Joan Boronat.

Maquetación 1

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *