Terres del Vinalopó oferta un curs de valencià (B2 y C1) a la localitat

La Coordinadora per la llengua Terres del Vinalopó, associació membre de la federació Escola valenciana, posa en marxa un curs de valencià (B2 y C1) juntament amb l’Espacio Joven de Villena i la col·laboració de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Petrer.

Curs de valencià

 

Aquest curs es durà a terme en ambdues localitats en horari de vesprada-nit, dos dies a la setmana a partir de la segona quinzena de setembre i fins el 26 de novembre. Les classes van dirigides a aquelles persones que no van aconseguir passar l’examen del nivell Elemental o Mitjà de la JQCV a juny i tenen una segona convocatòria a novembre. L’import per alumne és de 50€, per 40 hores lectives, amb una rebaixa del 15% per a tots aquells alumnes les fmílies dels quals estiguén en situació d’atur.

Aquest curs, que es tornarà a ofertar en 2016 de cara a la convocatòria de juny, es llança sobretot amb la intenció d’oferir una formació activa i de qualitat a tots aquells que per necessitats laborals han de comptar amb el nivell C1 de valencià, així com per a ampliar l’oferta de formació en idiomes en la nostra comarca.

Comparte esta noticia
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>