Gatxamiga pa 15 busca el teu vot per a actuar en el Marearock Festival

El grup local Gatxamiga pa 15 vol ser una de les bandes que vaig actuar en la pròxima ediciò del festival MareaRock. Per a això, ha de guanyar el concurs online posat en marxa per l’organització i des de la formació han iniciat una campanya per a aconseguir els vots necessaris i veure com la seua il·lusió d’actuar en un mateix escenari junt amb alguns dels seus ídols es fa realitat . És tan senzill com entrar en esta pàgina i donar el teu vot. De moment, el grup compta amb 246 vots.

Una banda jove amb molt entusiasme

Gatxamiga pa 15

El grup Gatxamiga pa’ 15 es va formar al Gener de 2012 en el camp d´Adrià, en el Pla El Pito. Aquest lloc, situat a les faldes del Sit, va veure naixer a dos dels grups de música tradicional mes importants del poble de Petrer:  per una banda El Cresol, i per l´altra, La Colla de Dolçainers i Tabaleters El Terròs. «Aquell dia d´hivern els set membres ens reunirem en el lloc per a passar el dia i formar el grup. Vam establir quin tipus de música faríem, quins instruments compondrien el grup i,  per descomptat ,el nom del grup. Una vegada decidit tots aquest  punts començarem els assajos», ens compte Adriá.

Per tant, aquest grup es defineix per la seva gran varietat d’estils, des del rock mes dur fins al reggae mes relaxat ,passant per estils com el Ska o el funky i seguint una línia musical en valencià i versionant cançons populars tant del País Valencià com de fora ,arribant a poder versionar cançons d’altres continents. Aquest grup al cap i a la fi , busca la diversió tant per al seu public, com per a ells mateixa, lliurant tot en els seus concerts.

El grup està format per:

-Edu: vocalista. Estudia segon de Batxiller i rep clases de guitarra i veu. Ha format part de diferents grups musicals amb diferents estils.

-Ricardo: guitarra. Estudia al IES Paco Mollà, autodidacta de la guitarra però forma part de la A.M. Virgen del Remedio on toca l´oboe.

-David: dolçaina. Estudia al IES Paco Mollà, i forma part de La Colla El Terròs de Petrer on toca la dolçaina, a més estudia al conservatori d´Elda Oboe.

-Adrià: dolçaina. Forma part de la Colla el Terròs on toca la dolçaina cursant fins a 6º de Grau Mitjà. Va començar a tocar el Saxofò al conservatori d´Elda.

-Pau: Baix. Forma part de la Colla el Terròs on toca la percussiò i es autodidacta del Baix. A més va estudiar piano al conservatori d´Elda.

-Jaume: percussionista. Es Licenciat en Historia per la Universitat d´Alacant. Forma part de la Colla el Terròs on toca i estudia percussiò.

-Carles: batería. Estudia 4º d´ensenyança profesional de percussiò al conservatori d´Elda. Rep clases de batería per Paco Cherro a Villena i a més forma part de Walking Music on estudia jazz. Es membre de la Colla el Terròs i A.M. Virgen del Remedio.

Vos deixem amb uns vídeos del grup. Si voleu, podeu escoltar més cançons en el seu compte de myspace: punxa ací.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *