Les males pràctiques del PP local durant el periode electoral

El grup local d’Esquerra Unida de Petrer volem manifestar el nostre desacord amb les males practiques del Partit Popular local, que aprofitant el periode electoral, el comprés entre la convocatòria electoral i la data de la votació en la que tots el ciutadans i formacions electorals que concorren al procés com la resta d’autoritats públiques, mitjans de comunicación, entitats privades i inclós els citadans están subjectes, en major o menor mesura, a restriccions i límits en la seua actuació.

Entre les limitacions més rellevants trobem la següent:

-Totes les autoritats publiques tenen prohibida la realització d’inauguracions i de campanya institucional de realitzacions. Així com les que induisquen directa o indirectament al vot d’alguna candidatura (Art. 50 LOREG)

Doncs bé, se salten la norma, el partit que se les dona de paladí, una i altra vegada, de la legalitat per a que res canvie, li dona la volta i se fan fotos amb la premsa per a que la ciutadania aprecie, a uns dies de les eleccions les seues realitzacions, dóna igual cementeris que instituts.

L´únic interés del PP es vendre fum per guanyar vots, sabem que la memòria té curt termini, ens creuen idiotes, pensen que la ciutadania no té criteri i envien missatges de l’èxit de les seues polítiques, sense consens, sense tindre en compte els interesos ni els problemes de veïns i veïnes, però amb fotos, amb pretensions, amb maltat i amb clar interés electoral.

Estes practiques de falses inauguracions, que suposen un bany de multituts per al PP, ni són ètiques ni se les mereix la població.

carrer-noticia-cementerio-pp-en-periodo-electoral

Al setmanari El Carrer d’aquesta setmana apareix a dos pàgines centrals la conclusió de les obres del cementari, i s’avisa de pròximes millores, encara per fer, però que ja se venen, tan falses les promeses com les falses inauguracions.

Ahir en el IES Azorín, el Secretari Autonòmic d’Educació, junt a l’Alcalde i altres autoritats educatives es feren la foto de la próxima licitació, i ja van tres, sense que hi s’haja mogut una sola pedra. Però la foto acaparà de nou als mitjans de comunicació. Ens tornen a vendre fum i tornen a realitzar inauguracions falses amb interés electoral.

D’aci fins les eleccions quantes fotos més de falses inauguracions tendrem que denunciar? No es preocupe el sr. Alcalde, que ho farem les vegades que hi faça falta.

Per Pepe Medina – coordinador local EU Petrer

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *