Novelda celebra el 9 d´Octubre amb diferents activitats

La Comissió 9 d’Octubre ha organitzat la commemoració de la Diada del País Valencià el proper 9 d’octubre a la Glorieta de Novelda a partir de les 17:00 hores. Han preparat tallers infantils, frontó valencià, cercavila amb els Nanos i Gegants de Novelda i, com a colofó, el teatre de titelles «Pinotxo, el titella» a càrrec de Lluerna Teatre. 
 
Les associacions que constituïxen la Comissió 9 d’Octubre son el Rogle, la Coordinadora per la Llengua Terres del Vinalopó i els Nanos i Gegants de Novelda. «Així, la Comissió 9 d’Octubre és la saó del fruit de sumar forces, motivacions, inquietuds, idees, complicitats i recursos per a donar forma, tots plegats, a les activitats de la Diada del País Valencià», diuen.
 
La Comissió 9 d’Octubre està formada per un grup de joves que pertanyen a diferents associacions de Novelda que defenen la llengua, l’ús social del valencià en tots els àmbits, la normalització lingüística, promouen activitats culturals i de tota mena (cursos, conferències, presentacions de llibres, concerts, danses populars, exposicions, trobades, excursions…) amb el denominador comú de la llengua que ens cohesiona socialment: el català que parlem a la manera de València, a la manera de Novelda. 
 
nouoctubre2014.xicotet
 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *