Més de 300 alumnes dels instituts de Petrer viatgen a la València del segle XV a través de l’obra “L’increïble assassinat d’Ausiàs March”

2021_11_16_Obra_teatro_Ausiàs_March_1

Este matí, més de 300 alumnes de 1r de batxillerat dels instituts de Petrer han assistit en el Teatre Cervantes a la representació de l’obra de teatre “L’increïble assassinat d’Ausiàs March”, de la companyia CRIT Teatre.

Tal com ha assenyalat la regidora de Normalització Lingüística, Sabina Sendra, “per mitjà d’aquesta obra, els alumnes de Petrer han pogut viatjar a través de les cançons i la música en directe i a través de la memòria que travessa el temps a la València del segle XV i a la València de hui”, i ha destacat que “han pogut conéixer l’Ausiàs March del segle XV i al que hui perdura, amb un espectacle ideal per a celebrar l’obra d’un dels millors poetes de la història”.

Este interessant i divertit muntatge teatral ha permés a l’alumnat assistent conéixer d’una forma original el millor poeta valencià de tots els temps.

L’obra qüestiona que el poeta haja mort, basant-se en el fet que en cada poble hi ha un carrer dedicat a Ausiàs March. Hi ha escoles, instituts, col·legis majors i moltes altres coses que porten el seu nom. La companyia CRIT, una de les més reconegudes de la Comunitat, ha oferit un espectacle en forma de thriller en el qual, a través d’una investigació policial, indaga les raons d’un assassinat, buscant el culpable.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *