L’Espai Blanc acull l’exposició “Nosaltres, les escriptores. Valencianes en el temps”

2021_04_19_Exposición_escritoras_valencianas-(1)

Des de hui, 19 d’abril, fins diumenge que ve, 25 d’abril, la sala d’exposicions de l’Espai Blanc acull l’exposició “Nosaltres les escriptores. Valencianes en el temps”.
Mitjançant esta exposició es pretén donar visibilitat i aconseguir el reconeixement públic de les escriptores valencianes que, des de Sor Isabel de Villena fins a l’actualitat han escrit en el territori. A través de diversos panells, esta mostra itinerant presenta un catàleg de 450 escriptores valencianes documentades fins hui, amb un breu i senzill relat de la vida de cadascuna d’elles.

La regidoria ha concertat amb els diferents centres educatius de secundària diverses visites a l’exposició de l’alumnat d’ESO i Batxillerat, visites que es duran a terme als matins. L’exposició estarà oberta al públic en general del divendres 23 al diumenge 25, en horari de 18 a 20.30 hores.

A més, l’exposició fa especial èmfasi en les autores que escriuen en valencià, atés que patixen una doble i, fins i tot, triple invisibilització: per raó de sexe, llengua i territori. L’exposició està organitzada per la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, dintre de les activitats programades pel Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *