L’Ajuntament de Petrer ofereix pràctiques gratuïtes del nivell C1 de valencià

Triptic_2020_extraord

Amb motiu de la convocatòria extraordinària de la Junta Qualificadora per a poder examinar-se del nivell C1 de valencià els pròxims dies 31 d’octubre (1a jornada) i 28 de novembre (2a jornada), la regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Petrer ofereix sessions pràctiques gratuïtes per a poder preparar aquests exàmens.

La inscripció per a optar a una de les deu places oferides està oberta des d’ahir, 28 de setembre, fins divendres que ve 2 d’octubre i es pot realitzar presentant un imprés normalitzat en el registre de l’Ajuntament, document que es pot descarregar des de l’enllaç https://petrer.es/regidoria-de-cultura/normalitzacio-linguistica/?lang=ca . Les places s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

Les sessions formatives començaran el 13 d’octubre i es prolongaran fins al 27 de novembre. Seran sessions individuals i tindran una duració d’una hora una vegada per setmana en horari de 10.30 a 11.30 o de 12.30 a 13.30 h, en modalitat en línia a través d’una aplicació de videoconferència.

Els requisits per a poder beneficiar-se d’aquestes pràctiques són estar empadronat a Petrer, estar matriculat per a la realització de la prova extraordinària de C1 i acreditar la possessió de, com a mínim, el nivell B1 de valencià.

Més informació i resolució de dubtes en el telèfon 96 698 94 00 (Extensió 274) en horari de 10 a 14 hores.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *