El FesFoc i el concert de La Gira a Onil avantsala del Feslloch 2014

gira

Des del passat març, amb el Concert de Falles de Burjassot, La Gira ha passat per Gata de Gorgos, Sant Joan d’Alacant, Llocnou d’En Fenollet, Benirredrà, Barcelona i el barri de Ciutat Vella de València. El concert de Vinalesa es va haver de suspendre i se celebrarà a partir de setembre.

Ara queden dues parades importants del circuït de música en valencià d’Escola Valenciana, que ha arribat a la 9a edició gràcies a l’organització de concerts per part de les Coordinadores comarcals d’Escola Valenciana.

En total més de 20 grups i solistes de música en valencià hauran passat pel festival itinerant sense comptar el Feslloch.

 El FesFoc i el concert d’Onil

El pròxim dissabte hi ha dos concerts programats, tots dos gratuïts, el FesFoc, que és el concert que s’organitza en el marc de les festes de Fogueres d’Alacant i el Concert de la Gira a Onil, que serà la cloenda de la Trobada de l’Alcoià i el Comtat.

 El cartell del Fesfoc el conformen dos grups del sud, Mugroman, una formació de l’Alacantí que, després de 15 anys en actiu, deixa els escenaris i que celebrarà el seu últim concert al Feslloch 2014. L’altra agrupació és Sant Gatxo, un referent de la nostra música, que ara mateix està realitzant la seua gira de celebració de 20 anys en actiu.

El concert està organitzat per La Cívica de l’Alacantí, Escola Valenciana, el Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística de la Universitat d’Alacant, Alacant Rock, Reviscola i el centre cultural Las Cigarreras.

Pel que fa al concert de La Gira d’Escola Valenciana a Onil, començarà amb un correfocs i comptarà amb les actuacions de El Diluvi, Tropoll i Kontaminació Akústica.

La informació de l’hora i els llocs de celebració dels concerts la podeu trobar a www.lagira.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *