Homes i dones per la igualtat

Divendres 26 d’octubre, entre las 20:45′ i les 21:15′ hores es va desenvolupar la concentració organitzada per AHIGE Vinalopó (Associació d’Homes per la Igualtat de Gènere) a la Plaça de Baix de Petrer per tota la comarca on participaren un centenar de persones. És la segona vegada que fan aquesta convocatòria, que també s’ha fet a més de 30 poblacions de la resta de l’estat espanyol.

La concentració va consistir en una Roda D’Homes, això és, tal com es pot veure a les fotografies adjuntes, en un cercle format pels homes assistents envoltant un llaç blan i veles. Això significa que els homes igualitaris recolzem la lluita per la igualtat de gènere.

L’objectiu és visibilitzar el posicionament del col•lectiu d’homes davant les reivindicacions d’igualtat entre els gèneres. L’assumpte és també tema masculí,» per la qual part volem fer pública la nostra protesta davant les relacions injustes entre els gèneres», diuen des de AHIGE. «Si volem una societat justa i igualitària els homes em de donar un pas endavant i possicionar-nos en contra de les violències de gènere i masclistes i denunciar la societat patriarcal que provoca aquestes injustícies».

A continuació, un minut de silenci per les víctimes de la violència masclista (dones, nenes i nens). Després es convidà a totes les dones assistents a incorpora-se a la Roda. «D’aquesta manera manifestem que la nostra lluita com a homes és inseparable de la que mantenen com a pioneres les dones.»

És llegí un manifest demanant als homes que cambiem nosaltres i també les ralacions injustes de gènere que ha creat el patriarcat.

One thought on “Homes i dones per la igualtat”

  1. La fotografía gentileza de Javier Sánchez.
    Gracias a todos los que asistieron, y a seguir trabajando por un estado de igualdad de género.
    Saludos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *