Normalització Lingüística llança la 24a edició del concurs juvenil de relats breus de gènere fantàstic en valencià

La regidoria de Normalització Lingüística continua oferint iniciatives per al foment del valencià dins de les aules dels centres educatius del municipi. Per això, s’ha organitzat el Concurs juvenil de relats breus de gènere fantàstic en valencià, que compleix la seua 24a edició. Poden participar tots els alumnes matriculats en instituts de Petrer o residents a Petrer dels següents nivells: ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

Els relats breus hauran de tractar el gènere fantàstic. En concret enguany, en commemoració del 50 aniversari de la seua publicació, tindran com a font d’inspiració el relat de l’escriptor Enric Valor “El jugador de Petrer”. Els treballs hauran de ser escrits únicament en valencià i tindran un màxim de 5 fulls i un mínim de 2, mecanografiats a doble espai per una sola cara. La grandària de la lletra haurà de ser de 12 punts i tipografia Arial.

Cada treball haurà de portar en la part superior el curs en què es troba, l’autor o autora i el títol de l’obra. El treball s’ha de presentar dins d’un sobre tancat, i dins portarà una plica (sobre xicotet també tancat) on ha de constar, en la part exterior, el títol de la narració, i en la interior, les dades de l’autor o autora: nom, cognoms, adreça, telèfon, curs i centre on estudia.Els treballs han de remetre’s a l’Oficina de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Petrer (C/ Luis Chorro, 7) . La data límit de presentació serà el dia 29 de gener pròxim.
El jurat estarà presidit per la regidora d’Educació i Normalització Lingüística i compost pel Tècnic Mitjà de Normalització Lingüística i dues persones qualificades i vinculades al món de l’ensenyament.

S’estableixen les següents categories que comprendran els següents cursos:

Categoria A. 1r i 2n d’ESO
Categoria B. 3r i 4t d’ESO
Categoria C. Batxillerat i Cicles Formatius

Cada categoria tindrà 10 obres finalistes i l’autor o autora del millor relat de cadascuna d’elles obtindrà el primer premi de cada categoria, que serà una Tauleta electrònica. Tots els finalistes obtindran, a més, un lot de llibres en valencià. Els tres concursants guanyadors, així com la resta de finalistes, rebran el premi en un acte públic que se celebrarà el dia 26 de febrer al Centre Cultural Municipal a les 20 h. (C/ Sant Bartomeu, 5) .

Els treballs que obtinguen el primer premi de cada categoria seran publicats en mitjans informatius pel que els guanyadors es comprometen a cedir el dret de reproducció de les obres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *