Dania Pascual Mendonça, Marta García Muñoz i Carla Estevan Serrano, guanyadores del XXV Concurs Juvenil de Microrelats de Gènere Fantàstic en valencià

2022_02_25_Entrega_premios_Concurso_juvenil_microrrelatos_valenciano_3
Foto dels guanyadors d’aquesta competida edició.

 

La XXV edició del “Concurs Juvenil de Microrelats de gènere fantàstic en valencià” ha batut el rècord de participació amb 340 microrelats presentats.

Dania Pascual Mendonça, de 1r de l’ESO de l’IES Azorín, va resultar guanyadora en la categoria A amb la seua obra “El reflex”. En la categoria B, el premi va ser per a Marta García Muñoz, de 4t de l’ESO de l’IES La Canal, que va presentar el relat “Aqueix llibre”. El premi en la categoria C ha sigut per a Carla Estevan Serrano, de 1r de BAT també de la Canal, amb el seu microrelat “L’espill”. Tots els premiats (10 de cada categoria) van rebre un lot de llibres i un diploma, i les guanyadores, a més, una tauleta tàctil.

Durant l’acte de lliurament de premis, celebrat divendres passat 25 de febrer al Centre Cultural de Petrer, a més de la recepció dels premis per part dels 10 premiats, les 3 guanyadores van tenir oportunitat de llegir el seu microrelat.

En la present edició d’este concurs dirigit a estudiants de tots els centres de secundària i batxillerat de Petrer, el jurat ha estat integrat per Reme Millà, Maria Salut Maestre, Andreu Gil i el tècnic de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Petrer, Jordi Giménez.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *